Staňte se našimi fanoušky na:

Žloutková polévka

Autor receptu: -1 (29 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vývar z kostky masového bujonu mírně okyselíme octem,přidáme v trošce vody rozkvedlané žloutky s hrubou mouku a za stálého míchání necháme zhoustnout.Před dokončením zjemníme máslem,přisolíme,povaříme a nakonec přidáme pažitku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |19. června 2013
supeer Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!