Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina v soli

Autor receptu: aknalb (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nastrouháme 1 kg kořenové zeleniny mrkev, petržel, celer , porek, cibuli, česnek a směs promícháme s 20dkg soli. Nandáme do skleniček s uzavíracím víčkem a je to. Zelenina vydrží celou zimu a nechá se použít do polévek, omáček. Jen pozor, pokrmy se už nesolí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

HaBo |12. řijna 2013
toto dělá moje kolegyně a moc si to chválí-nezabere jí zelenina místo v mrazáku Odpovědět
vera.sucha.50 |24. června 2013
dělám také Odpovědět
PetulkaH |11. června 2013
to se hodí,díky Odpovědět
pavlinf |30. května 2013
super Odpovědět
maruskaji |29. května 2013
Ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!