Staňte se našimi fanoušky na:

Žebrácká kapsa

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

U kotlet nařízneme v srdíčku kapsu a vymažeme česnekem rozetřeným se solí, naplníme směsí prejtu s dušenými houbami a sepneme jehlou. Povrch kotlet osolíme a opepříme. Zprudka osmahneme po obou stranách na rozpáleném sádle, podlijeme vodou a pečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Gabrielle |19. června 2013
ráda vyzkouším něco nového, díky za recept :) Odpovědět
Arabela |19. června 2013
hezký a jednouchý recept, uložím a vyzkouším, díky. :-))) Odpovědět
gwendy |17. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
petra.konfrstova |17. května 2013
zajímavé, díky!!! Odpovědět
araw |17. května 2013
Vypadá to božsky :-)) Odpovědět
PetaDomca |17. května 2013
skvělý tip, ukládám :) Odpovědět
eviti |16. května 2013
zajímavé Odpovědět
Mišička |16. května 2013
moc dobrý Odpovědět
mamina1985 |16. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!