Staňte se našimi fanoušky na:

Zbojnický špíz

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na 1 cm silné čtverhranné kousky o straně 3-4 cm, cibuli na silnější kolečka. Vinný ocet zředíme vodou a svaříme s pepřem, bobkovým listem a nasekanou petrželkou. Touto marinádou zalijeme maso a cibuli a necháme asi 1 hodinu odstát. Mezitím si nakrájíme na plátky slaninu a papriky. Připravíme si rožeň nebo jehly, maso a cibuli vyjmeme z marinády a na rožeň nebo jehly napichujeme střídavě maso, slaninu, cibuli a papriku. Opečeme na roštu, osolíme a horké podáváme s chlebem a různými druhy salátů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
lákavé 1+++ Odpovědět
pajunc |29. řijna 2013
to bude velká dobrota, ukládám! 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!