Staňte se našimi fanoušky na:

Žarkoje

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájejte na menší kousky, opečte a podle chuti osolte a opepřete. Brambory očistěte a nakrájejte na kostičky, zlehka opečte. Nakrájenou cibuli, kořenovou zeleninu a žampiony orestujte. Do hlubokého pekáče dejte maso, na to brambory a zeleninu s houbami. Podlejte vývarem nebo vodou, okořeňte. Pečte v předehřáté troubě 30 minut. Poté na povrch dejte smetanu a pečte ještě 5 minut. Před podáváním můžete posypat sekanými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |12. června 2014
***** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!