Staňte se našimi fanoušky na:

Zapékané kuřecí řízky

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Budeme potřebovat 4 listy dvojitého alobalu, dostatečně velkého, aby se do něj dali řízky zabalit. Žampióny nakrájíme na plátky a podusíme na trošce tuku. Pro zvýraznění chuti můžeme přidat stroužek česneku, nebo pár kapek worchestru a osolíme. Alobal důkladně omastíme olejem a na každý list rozetřeme nejdříve žampióny. Na ně položíme naklepaný a osolený řízek. Přikryjeme plátkem sýra a povrch posypeme kostičkami klobásy. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi hodinu. Ke konci přípravy alobal rozstřihneme a směs dopékáme odkrytou. Místo trouby lze použít i gril. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

chanahd |8. května 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!