Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené jáhly se zelím a uzeným tofu

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly propláchneme a vaříme ve dvojnásobném množství vody se špetkou soli 15 minut. Pak ještě 10 minut necháme na teplé plotýnce dojít. Na oleji osmažíme kostičky cibule, osolíme, přidáme kmín, dýňová semínka a pokrájené zelí, ze kterého jsme vymačkali šťávu. Promícháme a na závěr přidáme kostičky tofu. Směs zelí a tofu, smícháme s jáhlami. Vymažeme si zapékací formu, která má i poklici, vysypeme sezamem, vmačkáme jáhlovou směs a zapékáme. Prvních 30 minut zapékáme pod poklicí na 150°C, posledních 10 minut pečeme bez poklice na 200°C. Podáváme s napařenou a kvašenou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.gebauerova.9 |12. září 2013
zkusím Odpovědět
milmach |11. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!