Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené gnocchi se salámem

Autor receptu: Kačka2 (66 receptů)

Super recept, kdy gnocchi nemusíte vařit zvlášť, protože je tam vsypete rovnou z pytlíku a dáte víc omáčky - a uvaří se prostě během zapékání.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 200 °C, horkovzdušnou na 180 °C. Vymažte pekáček zhruba o rozměrech 16 x 26 cm. Vsypte do něj gnocchi a posypte rozdrobeným modrým sýrem. V rendlíku na másle opékejte cibuli, salám a česnek asi 5 minut. Zalijte vývarem a smetanou a přiveďte k varu. Přidejte špenát a zahřívejte ještě minut, jen aby zavadl. Podle chuti osolte a opepřete. Zalijte směs v pekáčku tak, aby byly gnocchi pěkně potopené – během pečení se udělají, aniž byste je museli předtím předvářet ve vodě. Posypte mozzarellou a pečte 15 minut dozlatova. Vyjměte a nechte 5 minut odpočívat, než budete podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimiB|5. února 2017
Bylo opravdu moc dobré! ☺ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!