Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená mořská štika

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rybu omyjeme, pokapeme osolenou citrónovou šťávou a necháme odpočinout alespoň 2 hodiny někde v chladu. Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Odleželé maso osušíme a opečeme na rozpáleném tuku z každé strany. Zapékací mísu vymažeme máslem, na dno dáme vrstvu těstovin, na ně položíme opečené maso, posypeme polovinu nastrouhaného sýra a zakryjeme zbylými těstovinami. Navrch dáme několik plátků másla, posypeme zbytkem nastrouhaného sýra a zapečeme v troubě při 160°C cca 10 - 15 minut. Smetanu smícháme s hořčicí, vejci a nalijeme na těstoviny. Ještě krátce zapečeme do červena a podáváme s čerstvou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |19. února 2013
to bude dobrota, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!