Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená mlska z brambor

Autor receptu: zdenkai (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očistíme si brambory.Nakrájíme si slaninku, klobásku, cibuli, česnek... ono je vlastně na každém, co si do nich vloží, či jen slaninu s cibulkou a nebo klobásku s česnekem, tvrdý sýr, prostě to, co máme rádi a je po ruce. Brambory si nakrájíme na harmoniku (asi do polovice výšky, ale ne až úplně dospodu, aby se brambor nerozpadl). A vkládáme do něho vše, co jsme si přichystali. Připravíme si tak všechny brambory, naskládáme do pekáče, osolíme, okořeníme a pokapeme olejem. Zakryjeme alobalem a dáme péci asi tak na 200 stupňů 45 minut (záleží od druhu a velikosti). Když si už myslíte, že by mohli být či už podle fantastické vůně, co se šíří bytem, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct na 5 -10 minut...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teddygirl |23. února 2014
Mňam Odpovědět
Lucie Dubská |2. srpna 2013
hmmm, zajímavéé =) Odpovědět
Arabela |24. června 2013
Vypadá to nádherně, uložím a vyzkouším. Díky. :-))) Odpovědět
Januse |12. června 2013
vyzkoušeno , a je to velká dobrota Odpovědět
brenda |30. května 2013
to vypadá výborně Odpovědět
iva.vecerova |30. května 2013
mňam Odpovědět
Jan |29. května 2013
Je to moc hezký recept, jistě to je mňamka. Uložím jej a každopádně co nejdříve vyzkouším. Zdeni, díky. :-) Odpovědět
junkie09 |29. května 2013
paráda Odpovědět
planeta |22. května 2013
ukládám a vyzkouším, jsem zvědavá..... Odpovědět
aB |20. dubna 2013
neznám, musím vyzkoušet Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!