Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionový krém na vařené kuřecí maso

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hříbky zalijeme vroucí vodou a dáme do mikrovlnky na 3 minuty a pak je necháme 10 minut odpočinout. Žampiony nakrájíme na co nejtenčí plátky. Rozetřeme stroužky česneku, vložíme na olej, přilijeme vroucí vývar a 2 lžíce hmoty vzniklé z hříbků. Přidáme žampiony a zakryté vaříme asi 6 minut. Do smetany zašleháme 2 lžíce petrželky, osolíme a opepříme, přilijeme ke směsi a vaříme ještě 10 minut. Nakonec přidáme zbytek hříbků a pčed podáváním vaříme ještě asi 2 minuty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |8. února 2014
Super Odpovědět
Klára 3 |22. ledna 2014
vyzkouším :-D Odpovědět
kymlal |13. ledna 2014
zkusím Odpovědět
joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!