Staňte se našimi fanoušky na:

Žampiony s žampinovou pastou

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • řapíkatý celer
  • česnek (dle chuti)
  • zelenina na salát
  • ovesný nápoj
  • slunečnicová semínka

Pracovní postup:

Brambory uvařte a rozmixujte s ovesným nápojem na kaši, vmíchejte do ní ředkvičku a řapíkatý celer nakrájený na kousky. Očištěné žampiny zbavte nožiček, ty rozmixujte se dvěma stroužky česneku a hrstkou slunečnicových semínek. Přidejte najemno nastrouhanou mrkev, nakrájený řapík celeru a okořeňte majoránkou a pepřem. Promíchejte, směsí naplňte kloboučky žampionů a zprudka zapečte v troubě při 200°C. Ze zbylé zeleniny nakrájejte salát a podávejte s bramborovou kaší (nemusí být).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!