Staňte se našimi fanoušky na:

Zámecké medailonky

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z naklepaných řízků nakrájíme medailonky, které osmažíme z obou stran na oleji. Vyjmeme a do výpeku vmícháme víno, kečup a kompot i se šťávou. Přidáme medailonky, společně prohřejeme a omáčku zjemníme máslem. Už nevaříme. Skvělé jsou s hranolky, ale postačí i osmažené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
vypadá to zajímavě, určitě vyzkouším, 1+++ Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1** Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1** Odpovědět
Lenny |17. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším jej Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!