Staňte se našimi fanoušky na:

Ztracené vejce

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve větším hrnci přivedeme 1-2 litry vody s octem k mírnému varu, voda nesmí bublat. Potom opatrně vložíme vejce bez skořápky. Až nám bílek zcela zakryje žloutek, vejce opatrně vyndáme. Můžeme ho použít na salát nebo jako dekoraci na maso apod. Na talíři rozkrojíme a musí nám zůstat žloutek tekutý.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |1. srpna 2013
dobré Odpovědět
honzapetrik91 |25. června 2013
skvele Odpovědět
-1 |16. června 2013
děláme,je to výborné do kulajdy Odpovědět
PetulkaH |14. června 2013
jednoduché,super Odpovědět
eviti |14. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!