Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový kovářův oheň

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Tuk rozpálíme a na něm opečeme naklepané, osolené a nahrubo tlučeným pepřem posypané řízky.Z každé strany opékáme asi 3 minuty.Vyjmeme a do výpeku vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a opékáme ji, aby zesklovatěla.Kořeníme solí a pepřem a zalijeme smetanou ke šlehání.Necháme povařit a touto směsí přeléváme maso. Vhodnou přílohou jsou malé bramboráčky, vařené brambory nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!