Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš s bramborami

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky a vložíme do mísy. Česnek utřeme se solí, smísíme s olejem, směsí polijeme maso a promícháme. Potom necháme 10 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky a na másle necháme zesklovatět. Naložené maso přidáme k cibuli a splečně osmahneme. Poprášíme polohrubou moukou, zamícháme, zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Spaříme rajčata, sloupneme slupku, plody rozčtvrtíme a přidáme k masu. Vše dusíme pomalu na mírném ohni asi 40 minut.Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na kostičky. Naťovou cibulku nadrobno nasekáme. Všechnu nakrájenou zeleninu přidáme do guláše a vaříme ještě 15 minut. (Podle potřeby můžeme ještě přilít trochu horké vody) Hotový guláš dochutíme solí a pepřem. Při vaření můžeme vložit do guláše i jednu malou chilli papričku. Na talíři guláš ozdobíme čerstvou cibulí a lístky kapustiček.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |3. února 2013
Mám ráda jídla z jednoho hrnce Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!