Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš na pivě a česneku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky,vložíme na sádlo,opečeme,přidáme papriku,trochu podlijeme pivem a dusíme doměkka.Měkké maso vyndáme,k vydušené št´ávě přidáme nastrouhaný chléb,zředíme a rozšleháme s pivem a zvolna povaříme na hustou,hladkou omáčku.Nakonec dochutíme muškátovým květem kmínem,a česnekem a prohřejeme s masem.Podáváme s malými knedlíčky nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!