Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová žebra pečená

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(11 hlasů)
Ohodnotit recept
96× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny na marinádu smícháme dohromady. Žebra osolíme, potřeme z každé strany marinádou, dáme do pekáče a necháme do druhého dne v chladnu uležet. Druhý den maso podlejeme trochou vody, přikryjeme, dáme do trouby a pečeme na 180°C doměkka a zčervenání. Během pečení podleváme vodou, žebra poléváme výpekem a občas obrátíme. Podáváme s bramborem nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |27. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
FOTOrecepty |19. února 2013
Výborná žebírka. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
jola |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
DAMI |24. ledna 2013
to se líbí Odpovědět
betka |12. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Georgina |10. ledna 2013
další žebírka do sbírky Odpovědět
evahu |10. ledna 2013
dobrota Odpovědět
hanik29|23. března 2014
vypadá dobře Odpovědět
Aggie|24. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!