Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová roláda z kýty

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso z kýty naklepeme, osolíme a potřeme rozšlehaným vejcem. Na maso dále klademe na plátky nakrájený sýr a játra opečená na slanině a tuku. To vše stočíme, ovážeme nití, osolíme, obalíme v mouce a na rozpálené slanině a tuku ze všech stran osmažíme. Roládu potom z tuku vyjmeme, podlijeme a dusíme. Těsně před změknutím necháme v troubě zrůžovět. Částečně vychladlou roládu krájíme na plátky. Podáváme s bramborami nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!