Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec se zázvorem

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso potřeme jemně nastrouhaným zázvorem,osolíme,opepříme a necháme2 hodiny rozležet.Pak maso vložíme do pekáčku,přidáme drobně nakrájenou cibuli a plátky česneku,posypeme podrcenými jalovci a podlijeme vodou.Vložíme do trouby vyhřáté na 220 stupnů,zapečeme 10 minut,poté teplotu smížíme a zvolna pečeme doměkka.Podle potřeby podléváme šťávou.Nakonec šťávu zahustíme jíškou.Podáváne s bramborovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
Zorushka |2. května 2013
Dobrotka :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!