Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová pečeně na pivě

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opláchnuté a osušené maso dáme do pekáčku, řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem. Oloupanou cibuli rozkrájíme na silnější kolečka. Rajčata pokrájíme na plátky, neloupané hlavičky česneku překrojíme napůl. Zeleninu naskládáme k masu, vše podlijeme asi 200 ml piva a dáme do trouby, při 200° pečeme asi 60 minut (dle potřeby podléváme zbytkem piva). Dozlatova upečené maso rozkrájíme na plátky a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |5. srpna 2013
1+++ Odpovědět
jobovab |1. srpna 2013
chutné Odpovědět
daramacho |31. července 2013
dobré Odpovědět
pavlinf |30. července 2013
dobrota Odpovědět
wieruska |29. července 2013
dobré Odpovědět
Lenny |29. července 2013
to je mnamka Odpovědět
simisekb|5. září 2015
Výborné s kaší, dělám opakovaně :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!