Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová pomazánka z konzervy

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso z konzervy vyklopit do mísy, rozmačkat vidličkou, přidat jemně pokrájené kyselé okurky, krájenou cibuli, pokrájená natvrdo uvařená a oloupaná vejce, hořčici a promíchat, případně osolit a opepřit. Mazat na chleba a zdobit petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |9. března 2013
tuhle mám rád Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!