Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra s máslovou šťávou

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na plátky,zlehka je naklepeme,poprášíme mletým zázvorem a pepřem a rychle Orestujeme z obou stran na rozehřátém oleji.Vyjmeme je ,do výpeku dáme oříšek másla,zpěníme,zalijeme troškou vody nebo vývaru,chvilku povaříme a dochutíme.Játra na talíři osolíme a přelijeme máslovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!