Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra s feferonkkou

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra očistíme, omyjeme a pokrájíme na menší kousky. V remosce zpěníme na oleji nebo tuku pokrájenou cibuli, přidáme játra, pokrájenou feferonku , opepříme. Pak přidáme sladkou papriku, podlijeme vodou a dusíme. Měkká játra zaprášíme moukou a ještě povaříme. Na závěr osolíme a ochutíme provensálským kořením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |23. listopadu 2014
vyzkouším Odpovědět
Kuchařka|24. listopadu 2014
ostré je moje oblíbené Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!