Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová krkovička zapečená s houbami

Autor receptu: Jana.Pulcerová1 (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky vykostěné krkovičky omyjeme a osušíme. Osolíme z obou stran a uložíme do pekáče. Z oleje a koření si uděláme zálivku a lžičkou ji natřeme na masíčko. Podlijeme trochou vody a dáme péct zakryté do předehřáté trouby na 1 hodinu při 200 ° C. Před koncem pečení krkovičku odkryjeme. Mezitím dusíme čerstvé houby na zezlátlé nadrobno posekané cibuli na sádle a másle tak dlouho, až změknou. Osolíme je a ochutíme vegetou. Podle potřeby podléváme vodou. Po hodině dáme na maso v troubě hromádku hub, plátek sýra a obložíme lístky šalvěje. Podlejeme šťávou z hub. Dáme zapéct odekryté ještě asi na 20 minut. Hotové masíčko posypeme petrželkovou natí a můžeme servírovat. Přílohou je rýže s kurkumou. Přeji Vám dobrou chuť. :-)))

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |13. července 2013
chutné Odpovědět
-1 |12. července 2013
luxusní Odpovědět
pavlinf |12. července 2013
Nádhera Odpovědět
Michele |12. července 2013
Vypadá to skvěle. Pěkné fotky - všechny +. :) Odpovědět
wieruska |12. července 2013
dobré Odpovědět
Márč |11. července 2013
Vypadá skvěle a určitě i tak chutná, ukládám...:-) Odpovědět
jana.remkova.7 |11. července 2013
Paráda!! Odpovědět
vera.baierova.58|1. řijna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!