Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční jehněčí pečeně

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Polovinu slaniny naškrábeme, česnek prolisujeme, přidáme sušené bylinky, sůl a pepř podle chuti, a vše promícháme, vzniklou pastou potřeme odblaněné maso. Do pekáče dáme nakrájenou zbylou slaninu a cibuli, lehce opečeme, přidáme maso, máslo, podlijeme vývarem nebo vodou a zvolna upečeme doměkka. První 1/2 až 3/4 hodiny pečeme přikryté poklicí. Během pečení podle potřeby podléváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!