Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční čokoládový zajíc

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Změklé máslo napěníme s cukrem a žloutky, střídavě přidáváme mouku promíchanou s práškem do pečiva a smetanu. Nakonec vmícháme kandované ovoce a sníh ušlehaný z bílků. Formu na zajíce (beránka,věnec,bábovku) dobře vymastíme a vysypeme prosátou strouhankou, naplníme těstem, vložíme do předehřáté trouby a zvolna upečeme. Upečené vychladlé přelijeme čokoládovou případně cukrovou polevou nebo jen pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucka9 |28. března 2013
krásný Odpovědět
Žanetka |15. března 2013
Vypadá hezky! :) Odpovědět
Vladenka |15. března 2013
už se těším na velikonoce, určitě ho vyzkouším Odpovědět
kubas|15. března 2013
ten je parádní!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!