Staňte se našimi fanoušky na:

Valašský utopenec

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

První si připravíme nálev. Vodu, ocet,pepř a nové koření a bobkový list, uvedeme do varu. Mezitím si očistíme špekáčky od střívek a rozpůlíme. Cibule nakrájíme na měsíčky. Vezmeme sklenice a začneme nakládat utopence. První vrstva: menší hrst cibule, kysaného zelí a tři kusy beraních rohů. Druha vrstva: na půlky nakrájené špekáčky 3-4 půlky a tak pokračujeme do vyčerpání ingrediencí, nebo do naplnění sklenice. Necháme týden odležet v chladu a tmě. Doporučuji občas prohodit s chilli papričkou. Podáváme k pivu a chlebu. Tož přeju Vám dobré chutnání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |9. ledna 2013
s kysaným zelím to musím zkusit jen se nezobrazuje poměr vody a octu Odpovědět
evahu |5. ledna 2013
taky děláme, je to dobr Odpovědět
sojka30 |23. prosince 2012
to zkusím vypadá to skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!