Staňte se našimi fanoušky na:

Uherské kotlety

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji opečeme naklepané a po stranách nakrájené řízky, s každé strany asi 3 min. Vyjmeme a do tuku rozmícháme papriku. Opatrně protože, jakmile příliš ztmavne, zároveň zhořkne. Maličko zastříkneme horkou vodou a vrátíme maso. Zakápneme kečupem a vínem, přiklopíme a pomaličku dusíme asi 15 min. Zatím si na pánvi osmahneme drobně nakrájenou klobásu. Jakmile je maso měkké servírujeme maso na talíře, opraženými kousky klobásy. Podáváme s rýží, nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
ssupperr |7. června 2013
mňam... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!