Staňte se našimi fanoušky na:

Uzené maso v bramborácích

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory jemně nastrouháme, necháme chvíli stát a vodu scedíme. Brambory promísíme s mlékem, moukou, rozšlehaným vejcem, solí, česnekem a kořením ve středně husté těsto, postupně v něm namočíme plátky uzeného masa a vkládáme je na pánev s rozehřátým olejem. Usmažíme je po obou stranách, hned obložíme zeleninou a podáváme, neboť stáním ztrácejí křupavost.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |24. července 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!