Staňte se našimi fanoušky na:

Traditional Christmas pudding (Vánoční dezert)

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ušlehejte vejce s cukrem a do nich přidejte všechny ingredience kromě brandy a promíchejte. Směs nechte 18 hodin v chladu odležet a teprve potom přidejte brandy. Celou směs vlijte do předem připravené nádoby, vymazané tukem a v ní nechte pomalu vařit v páře 8 hodin. Pudink je dobré připravit s předstihem, v chladu prý vydrží až rok.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |9. listopadu 2014
Jiný kraj, jiný mrav (tedy chuť) ... podle mě mají angličani poněkud divné chutě. Udělat bych určitě zvládla, ale na ochutnání bych musela sebrat hodně odvahy. Ale jeden nikdy neví, třeba to prubnu :-)). Docela by mne zajímalo jestli jste tento pokrm někdy připravil a ochutnal. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!