Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční nakládaný hermelín

Autor receptu: Jirulle (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny rozkrojíme na dvě půlky. Narovnáme do sklenice a prokládáme kolečky cibule, nakrájeného česneku na tenké plátky, feferonkami, bobkovým listem a prosypeme několika kuličkami koření. Na závěr do sklenice nalijeme olej, tak aby byly hermelíny potopené, zavřeme a necháme 3-7 dní proležet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |20. července 2014
**** Odpovědět
MarkyzaM |16. června 2013
taky zkusím Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Zůz |10. května 2013
Dělám podobně Odpovědět
gwendy |8. května 2013
taky děláme Odpovědět
roxana-zdena |1. března 2013
Je výborný, děláme ho velmi často! Lepší než kupovaný. Odpovědět
slavuska |1. března 2013
zkusím, hermelín miluju Odpovědět
takaya |27. února 2013
výborný ! Odpovědět
Jirinaja |27. února 2013
až se mi sbíhají sliny, nakládané sýry zbožňuji :-) Odpovědět
evahu |27. února 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!