Staňte se našimi fanoušky na:

Tousty s rajčátky a mozzarellou

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 200 °C a udělejte dresink: všechny na něj potřebné suroviny dobře smíchejte a dejte stranou. Bagetu rozřízněte a nakrájejte na větší kusy, potřete česnekem, vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, navrch dejte větvičky cherry rajčat a zakapejte olivovým olejem. Pečte deset až patnáct minut, nebo dokud chleba nezezlátne. Posypejte křenem, přidejte mozzarellu a zakapejte dresinkem. Na bazalkovo-koprový dresink: 1 hrst bazalkových lístků, nasekaných | 1 hrst nasekaného kopru | 30ml bílého vinného octa | 60ml olivového oleje + na zakápnutí | 1 lžička krupicového cukru

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!