Staňte se našimi fanoušky na:

Těstoviny s tilápií, olivami a rajčaty

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Uvaříme těstoviny. Odlijeme si půl hrníčku vody, ve které se těstoviny vařily. 2) Tilápie nakrájíme na kousky o velikosti 3-4 cm. Osolíme je a opepříme. 3) Cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky, olivy na plátky a cibuli nadrobno. 4) Na pánev dáme trošku olivového oleje a másla a necháme rozpustit. Poté přidáme cibuli. Po asi 3 minutách přidáme rybu. Smažíme minutu, otočíme a přidáme cherry rajčata a olivy. Po další minutě nalijeme i smetanu. Osolíme, opepříme. 5) Ke směsi přidáme i těstoviny a půl hrníčku vody z těstovin a opatrně promícháme. 6) Podáváme zakápnuté olivovým olejem a posypané parmezánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
objev |22. srpna 2014
super Odpovědět
sonizna |18. června 2014
K těstovinám se skvěle hodí bílé či růžové víno. Odpovědět
sonizna |18. června 2014
Dobré je u každé ryby - aby tepelná úprava byla co nejrychlejší. Jinak totiž může dojít k vysušení masa. Odpovědět
sonizna |18. června 2014
Tak tato rychlovka je jako dělaná na léto - nejenže se nemusíte pařit dlouhý čas u plotny, ale jídlo je také lehké. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!