Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí ragů se zeleninou

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso rozkrájejte na špalíky. V kastrolu rozehřejte 3 lžíce másla a telecí zprudka osmahněte.Podlijte vroucí vodou, osolte a duste do poloměkka.Přidejte kořenovou zeleninu pokrájenou na špalíčky a doduste maso doměkka.Ve druhém kastrolu v malém množství vody poduste květák a hrášek, vývar slijte ale uschovejte, a zeleninu odstavte stranou.Připravte jíšku:rozehřejte zbývající máslo a vmíchejte mouku.Připravte omáčku: smíchejte vývar z květáku a hrášku, vmíchejte 2 lžíce smetany a jíšku – krátce povařte.Ve zbývající smetaně rozkvedlejte žloutek a přimíchejte do omáčky.Na talířích zalijte pouze maso, nikoli zeleninu a podávejte s houskovým knedlíkem nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!