Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí pečeně na rozmarýnu

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve nakrájíme slaninu na klínky,které obalíme ve dvou stroužcích česneku utřených se solí.Slaninovými klínky protkneme maso,osolíme ho a opečeme ze všech stran na pánvi potřené olejem.Pak maso přendáme do pekáčku,přidáme rozmarýn a na plátky nakrájené dva stroužky česneku,podlijeme vodou a zvolna pečeme doměkka.podle potřeby podléváme a přeléváme vypečenou šťávou.Měkké máslouhnětemes hladkou moukou na máslovou kuličku,kterou nakonec přidáme do šťávy necháme krátce povařit.Hotovou pečeni nakrájíme na plátky,zalijeme šťávou a podáváme s bramborovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!