Staňte se našimi fanoušky na:

Tatranské zemiaky

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme dopoloměkka.Mezitím utřeme brynzu s máslem a nastrouhanou nivou.Dochutíme paprikou a kmínem.Uvařené brambory podélně rozřízneme,vydlabeme lžičkou a naplníme ochucenou brynzou.Přiklopíme je horní částí a celé obalíme plátky šunky.Brambory naskádáme do pekáčku,potřeme olejem a pečeme vpředehřáté troubě při teplotě 180°C 15-20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |11. června 2013
uloženo,brambory milujeme na všechny způsoby Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!