Staňte se našimi fanoušky na:

Táborský vepřový řízek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
271× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem a opečené řízky do ní naskládáme. Posypeme nastrouhanou nivou, poklademe plátky anglické slaniny, kolečky nakrájené cibule, posypeme strouhaným sýrem, poprášíme paprikou a rychle zapečeme v horké troubě. Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |13. května 2013
lákavé Odpovědět
Semyaza |12. května 2013
vypadá to suprově Odpovědět
lucikpucik |12. května 2013
zkusím Odpovědět
eviti |10. května 2013
pěkná fotka Odpovědět
Zůz |10. května 2013
Krásná práce! Odpovědět
dagos |9. května 2013
inspirace na zajímavý oběd, dávám do oblíbených :-) Odpovědět
lidusak |8. května 2013
zajímavé Odpovědět
sari |7. května 2013
dobré Odpovědět
simm |7. května 2013
Vypadá to zajímavě. :) Odpovědět
suchohribek |7. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!