Staňte se našimi fanoušky na:

Srdéčka baletek - původní recept kolem r. 1880

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze 40 dkg pšeničné mouky, 25 dkg Vitella, 2 žloutků, šťávy z 1/2 citronu, 12 a 1/2 dkg cukru a citronové kůry zaděláme hladké těsto a vyválíme je asi na 1 cm. Vypichujeme z něho srdéčka, jež do zlatova upečeme. Vždy dvě spojíme jablkovou zavařeninou, potřeme bílkem a obalíme v krystalu. Do prostředka pak dáme kandírovanou jeřabinu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |31. ledna 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!