Staňte se našimi fanoušky na:

Špenátová roláda

Autor receptu: gagous007 (40 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špenát rozmrazíme a smícháme se žloutky, moukou, solí, pepřem a utřeným česnekem, nakonec vmícháme sníh z bílků. Pečeme na 180 °na pečícím papíru. Po upečení zakryjeme vlhnou utěrkou a stočíme do rolády, necháme vychladnout. náplň: 50g másla, 2 natvrdo uvařená vejce, 200g lučiny, 50g eidamu, 1 paprika, sůl, pažitka Máslo utřeme se žloutky, vmícháme lučinu, nastrouhaný sýr, drobně nakrájenou papriku, nakrájené bílky, pažitku, osolíme. Roládu rozbalíme, potřeme náplní, stočíme a necháme ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gagous007 |26. listopadu 2013
Já ten rozmrazený špenát nechám odkapat, těsto je řídké a vlijeme ho na plech. Odpovědět
kulajda |25. listopadu 2013
super Odpovědět
janatka |11. řijna 2013
Vím,že se to dělá,jen bych se chtěla zeptat,když ten špenát rozmrazím nebude to moc vodové??Musí se přidat tolik mouky.aby se to spojilo??nebo se to nechá odkapat?? Odpovědět
E- |18. srpna 2013
parádní Odpovědět
Márč |6. června 2013
To vypadá skvěle, ukládám...:-) Odpovědět
aB |30. května 2013
luxusní Odpovědět
honzíček |30. května 2013
supr Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Zkusím také, vypadá to lákavě, určitě vyzkouším ;-) Odpovědět
gagous007 |15. května 2013
fotku jsem nepřidávala já Odpovědět
gwendy |15. května 2013
teda super fotka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!