Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené tresčí závitky

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Tresku očistíme, uřízneme hlavu a ocas, rozpůlíme ji, odřízneme páteř a obě půlky potřeme směsí ze sardelové pasty, hořčice, čili koření, pepře a soli. Stočíme do závitků a sepneme párátkem. Závitky obalíme v hladké mouce a rozšlehaných vejcích, vložíme do rozehřátého oleje a za častého obracení usmažíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!