Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená kedlubna

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kedlubny oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky silné asi 1-2cm. Ve vroucí osolené vodě je vaříme zhruba 2 minuty. Vyjmeme z vody a necháme okapat. Osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou štávou. Obalíme v trojobalu a smažíme. Podáváme třeba s rajčatovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |8. června 2013
Zajímavé, kedlubny mám rád jako zelí - recept OK. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!