Staňte se našimi fanoušky na:

Slovenský guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso nakrájíme na kousky, slaninu na kostičky. Na pánvi na rozpálené pokrájené slanině maso opečeme, přidáme jednu pokrájenou cibuli, pokrájené očištěné zelené papriky a rajčata.Podusíme, pak přidáme ještě další cibuli a necháme šťávu zhoustnout, osolíme a opaprikujeme. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Katty148 |4. května 2013
Mňam, vypadá to moc dobře !!! :o) Odpovědět
oloušek |3. května 2013
dobrá změna od klasiky Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Vyzkouším, krásně vypadá :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!