Staňte se našimi fanoušky na:

Škvarkový domácí chléb

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Větší škvarky nakrájíme na menší kousky. 2) Necháme vykynout kvásek, pak smícháme všechny suroviny a necháme kynout hodinu na teplém místě. Poté zpracujeme těsto. 3) Vyklopíme do pekáčku či na plech a necháme kynout 30 minut. 4) Pečeme na 100 °C 20 minut, poté zvýšíme teplotu na 150 °C. Po půl hodině zkusíme, zda je těsto upečené (bodneme do něj špejlí).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
planeta |29. května 2015
díky za recept, ukládám a ráda vyzkouším, ** Odpovědět
Sarka3 |17. ledna 2015
Ten musím vyzkoušet, vypadá výborně! Odpovědět
piškot |23. září 2014
1*** Odpovědět
Polda |18. září 2014
ukládám, dělám podobný Odpovědět
Jindriska8 |14. září 2014
Chválím! Odpovědět
Vladenka |12. září 2014
tak ten zkusím. Škvarkový chleba kupuji a chutná nám Odpovědět
objev |12. září 2014
Způsobů je spousta... Odpovědět
janatka |11. září 2014
Já nejdříve rozpálím troubu na 250°C,vložím chléb na 15 minut,poté stáhnu troubu na 150°C a dopékám. Odpovědět
Yvajs |8. září 2014
to můžem Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!