Staňte se našimi fanoušky na:

Skopový džuveč

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou cibuli pokrájíme a osmažíme na sádle ,přidáme omyté , odblaněné , na kostky pokrájené maso , sůl ,papriku sladkou a pálivou, rýži a zaliju vodou .Dáme do sádlem vymazané zapékací misky ,přikryjeme a zapékáme teplotě 160°C .Po 20 minutách zalijeme vejcem rozšlehaným v zakysané smetaně a dopečeme.Džuveč podáváme teplý. .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |23. května 2013
super Odpovědět
sari |23. května 2013
mnam mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!