Staňte se našimi fanoušky na:

Skopový biftek

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Odleželé maso opereme a marinujeme v zelenině 1-2 dny.Před přípravou maso očistíme od zeleniny a nakrájíme na 2-3 cm silné bifteky.Opatrně je naklepeme a těsně před pečením je osolíme a opepříme.Slaninu nakrájíme na plátky, rozpustíme a dáme ji stranou. Na pánvi rozpálíme máslo a maso na něm po obou stranách opečeme tak, aby bylo vevnitř růžové. Podáváme ihned po opečení a na bifteky položíme rozškvařenou slaninu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!