Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové maso na majoránce

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Skopovou kýtu vaříme doměkka v osolené vodě, do které přidáme pokrájenou kořenovou zeleninu.Ve slané vodě uvaříme brambory, pak je oloupeme, jíšku dáme do kastrolu a zalijeme ji scezeným vývarem ze skopové kýty a přidáme utřený stroužek česneku, povaříme a nalijeme na nakrájené maso a uvařené brambory. Podle chuti přidáme majoránku a sardelové máslo.Krátce společně povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!