Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové karbanátky v kapustě

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nakrájené skopové maso rozemeleme s česnekem, přidáme namočenou a vymačkanou žemli, pepř, sůl a kmín, také mouku. Zpracujeme těsto, ze kterého tvoříme karbanátky. Karbanátky obalíme v mouce, rychle je opečeme na tuku a vložíme dodusit do téměř hotové kapusty i s omastkem z opékání. Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!