Staňte se našimi fanoušky na:

Skopová kýta na rozmarýnu s česnekem

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykoštěnou skopovou kýtu osolíme, protkneme klínky oloupaného česneku, ochutíme hrubě mletým pepřem, částí nasekaného rozmarýnu, zalijeme olejem a necháme v chladu přes noc uležet. Druhý den pekáček s masem vložíme do vyhřáté trouby a za občasného obracení, přelévání vlastním výpekem a podléváním upečeme doměkka. Krátce před dohotovením ještě přidáme zbytek nasekaného rozmarýnu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |17. června 2013
mohlo být foto Odpovědět
H-D |17. června 2013
luxusní Odpovědět
-1 |17. června 2013
oprava-dodat Odpovědět
-1 |17. června 2013
hmm,není co dadat Odpovědět
q |17. června 2013
hezký recept,skopové maso máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!