Staňte se našimi fanoušky na:

Skopová kýta na česneku

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso upravíme a potřeme po všech stranách česnekem se solí. Rozehřejeme sádlo, přidáme nahrubo pokrájenou cibuli a kuličky pepře. Takto za občasného podlévání maso pečeme až získá krásnou zlatavou barvu a změkne. Přidáme rozmíchanou mouku a ještě necháme dojít. Podáváme ihned teplé! s vařeným bramborem a špenátem či kapustou. Maso přelijeme šťávou z výpeku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!